Feest & Huwelijk

Bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie?

Laat u verleiden door Hotel het Rechthuis in Muiderberg, een prachtig landhuis, voormalig hulpkantongerecht en stationsgebouw uit de 17e eeuw. Eén van de meest romantische plekken in het Gooi en de Vechtstreek. Wij verzorgen uw trouwdag in de mooie feestzaal, op het terras of in ons gezellige restaurant.

Huwelijksvoltrekking in Het Rechthuis

Uw trouwdag kan van begin tot eind door ons verzorgd worden. U kunt zelfs uw huwelijk in ons pand laten voltrekken, in de ambiance van het oude gerechtsgebouw. U en uw gasten kunnen na afloop van uw huwelijksfeest verblijven in een van onze sfeervolle hotelkamers. Voor u reserveren wij uiteraard de bijzondere en luxueuze bruidssuite.

Voor een perfect fotoverslag van deze bijzondere gelegenheid kunnen wij onze huisfotograaf, Chris Gorzeman, aanbevelen.
Voor een impressie van zijn werk verwijzen wij u graag naar zijn website; www.chrisgorzeman.com

Ander feest of jubileum?

Ook voor andere gelegenheden is de feestzaal uitermate geschikt.
Een jubileum, een verjaardag of een ander knalfeest? Kom naar Hotel Het Rechthuis en geniet met uw gasten van de ruime feestzaal en het restaurant. Er zijn volop mogelijkheden voor het optreden van bands of andere gezelschappen. De geluidsinstallatie en de dansvloer staan volledig tot uw beschikking!

Verzorging

De catering en de bediening kunnen volledig op uw wensen worden afgestemd. Wij zorgen ervoor dat u een geweldige dag of avond beleeft!
Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid van de zaal.

Klik ‘hier’ voor meer info en een vrijblijvende offerte.

Bruiloft in Hotel het Rechthuis

Afbeelding 2 van 13

© 2024 | Disclaimer | Website C@-editors Webdesign