Onze à la carte kaart

Voorgerechten

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood
Alle voorgerechten zijn als hoofdgerecht te bestellen + 5,00

 

Soep van de dag                                                      7,25

Salade met feta en rode biet  V                         9,50
geserveerd met honing mosterdsaus

Salade Caprese  V                                                 12,50
met tomaat, mozzarella en pestodressing

Salade met gerookte eendenborst                13,50
met cranberry compote en grapefruit partjes

Carpaccio                                                                13,50
vers gesneden van Black Angus rund met rucola, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en pestodressing                    

Garnalenspies op salsa verde                         15,50

Bonbon van gerookte zalm                              17,50
Met aardappelsalade, rivierkreeftstaartjes en cocktaildressing

 

Bijgerechten

Gemengde groene salade                                   3,75
Bourgondisch brood met kruidenboter         4,50
Dagverse groenten mix                                      4,75
Aardappels uit de oven                                       4,75
Frietjes                                                                   4,75
mayonaise, ketchup                                             0,75

Hoofdgerechten

 

Vegetarische quiche met gorgonzola  V                   18,50

Tagliatelle met garnalen en pittige rode saus        19,50           

Gevulde parelhoenfilet                                                     22,50
met dagverse groente en Madeirasaus

Runder ribeye steak                                                       27,50
met dagverse groente en rozemarijn saus                                                            

Kabeljauwfilet met Chinese broccoli                        23,50
geserveerd met paddenstoelen-risotto en saffraan saus

Zwijnhaas                                                                           25,50
met aardappelpuree, zuurkool met spekjes en pruimensaus

Hert biefstuk                                                                     28,50
met pastinaakpuree, wintergarnituur en kruidkoek saus

 

 

 Nagerechten

Stoofpeer met caramelijs en slagroom                      7,75 

Brownie met walnotenijs en advocaat                        9,75

Profiterol met room en chocolademousse               9,75

 

 

Voor de kleintjes hebben we een kinderkaart

 

Al onze gerechten worden vers bereid, als u een allergie heeft, meldt het ons.

© 2023 | Disclaimer | Website C@-editors Webdesign