De hotelkamers

Het Rechthuis beschikt over 20 comfortabele en complete hotelkamers, waaronder tuinkamers,  een familiekamer en een bruidssuite. Daarnaast is er een appartement op de begane grond welke rolstoelvriendelijk gemaakt is. De kamerprijzen zijn inclusief gratis gebruik van (draadloos) internet. Rondom het hotel kunt u vrij parkeren op de privé parkeerplaatsen en in de straat.
Daarnaast kunt u ook op eigen terrein parkeren met camera bewaking voor € 10,= per nacht, dit dient wel gereserveerd te worden.

Voor fietsen beschikken we over een afgesloten fietsenkelder met laadmogelijkheden voor E-bikes en video bewaking.

U kunt gebruik maken van het uitgebreide ontbijtbuffet voor het gereduceerde bedrag van slechts € 6,50 per persoon.

 

Hotelkamers

Elke kamer is stijlvol  ingericht en beschikt over alle comfort, zoals een douche of ligbad, toilet ,TV , kosteloos(draadloos) internet en een wekker met radio/Cd-speler. In alle kamers staan King Size Auping boxspring bedden. Vanuit de kamers aan de voorzijde kijkt u uit over de prachtige Brink van Muiderberg. De kamers aan de achterzijde kijken uit op het Kocherbos of op onze fraai aangelegde tuin. Meer informatie: Tweepersoonskamer Tweepersoonskamer in rijksmomument Slaapkamer de luxe Junior suite

Bruidssuite

De prachtige bruidssuite is verfijnd en smaakvol ingericht. Wij ontvangen u als bruidspaar graag in deze ruime kamer met o.a. een tweepersoons jacuzzi en extra grote douche. Maak uw huwelijksnacht compleet met verse bloemen of bijvoorbeeld een champagneontbijt. Meer informatie over onze bruidssuite.

Appartement, ook geshikt voor mindervalide gasten

Het appartement is uitermate geschikt voor reizigers die op de fiets of op de motor komen en hun eigen maaltijd willen bereiden. Het beschikt over een kleine keuken met de nodige apparatuur. In het appartement beschikt u naast een slaapkamer ook over een woonkamer met openslaande duren naar uw privé terras.

Voor onze mindervalide gasten hebben we ons appartement rolstoelvriendelijk ingericht. Iedere ruimte beschikt over de benodigde draaicirkel en is er een aangepaste badkamer. Ook de feestzaal en de lounge zijn goed toegankelijk en voorzien van een invalidentoilet. Meer informatie over ons appartement.

De familiekamer

De grote, lichte kamer aan het uiterste einde van het pand is bijzonder goed geschikt voor een gezin of een gezelschap van andere samenstelling. Deze kamer is twee maal zo ruim als de andere kamers en heeft de mogelijkheid tot het realiseren van meer slaapplaatsen. Meer informatie over onze familiekamer.

 

Let op: Gemeente Gooisemeren heft toeristenbelasting, deze bedraagt € 1,60 per persoon per nacht. Deze belasting is niet berekend in onze genoemde prijzen.

© 2018 | Disclaimer | Website C@-editors Webdesign