De hotelkamers

Het Rechthuis beschikt over 20 comfortabele en complete hotelkamers, waaronder een moderne studio, tuinkamers,  een familiekamer en een bruidssuite.
Daarnaast is er een appartement op de begane grond dat rolstoelvriendelijk is. 


Vanaf juni 2018 hebben we rustige, ruime kamers in de nieuwe tuinvilla gerealiseerd.
Deze kamers hebben mooie ruime badkamers en zijn voorzien van allerlei moderne voorzieningen zoals smart tv, koelkast en kluis.

Alle kamerprijzen zijn inclusief gratis gebruik van (draadloos) internet. Rondom het hotel kunt u vrij parkeren op de privé parkeerplaatsen en in de straat.
Daarnaast kunt u ook op eigen terrein parkeren met camera bewaking voor € 7,= per nacht, dit dient wel gereserveerd te worden.

Voor fietsen beschikken we over een afgesloten fietsenkelder met video bewaking en laadmogelijkheden voor E-bikes.

U kunt gebruik maken van het uitgebreide ontbijtbuffet voor het gereduceerde bedrag van slechts € 12,50 per persoon.

 

Hotelkamers

Elke kamer is stijlvol  ingericht en beschikt over alle comfort, zoals een douche of ligbad, toilet ,TV  en kosteloos(draadloos) internet. In alle kamers staan King Size Auping boxspring bedden. Vanuit de kamers aan de voorzijde kijkt u uit over de prachtige Brink van Muiderberg. De kamers aan de achterzijde kijken uit op het Kocherbos of op onze fraai aangelegde tuin. Meer informatie: Tweepersoonskamer Tweepersoonskamer in rijksmomument, Slaapkamer de luxeJunior suite 

Tuinvilla

De kamers in de tuinvilla zijn allemaal modern ingericht naar de wensen van 2018, twee kamers op de eerste verdieping zijn bereikbaar via de handgemaakte, fraai verlichte, zwevende trap.
Er is een studio op de begane grond met moderne keuken en badkamer met douche en bad. De andere kamer op de begane grond is licht en ruim en heeft de mogelijkheid tot een derde slaapplaats. Op alle kamers is een koelkast aanwezig alsook een kluis en smart tv.

Bruidssuite

De prachtige bruidssuite is verfijnd en smaakvol ingericht. Wij ontvangen u als bruidspaar graag in deze ruime kamer met open badkamer met daarin een tweepersoons bad en extra grote douche. Maak uw huwelijksnacht compleet met verse bloemen of bijvoorbeeld een champagneontbijt. Meer informatie over onze bruidssuite.

Appartement, ook geschikt voor mindervalide gasten

Het appartement is uitermate geschikt voor reizigers die hun eigen maaltijd willen bereiden. Het beschikt over een kleine keuken met de nodige apparatuur. In het appartement beschikt u naast een slaapkamer ook over een woonkamer met openslaande duren naar uw privé terras.

Voor onze mindervalide gasten hebben we ons appartement rolstoelvriendelijk ingericht. Iedere ruimte beschikt over de benodigde draaicirkel en is er een aangepaste badkamer.
Naast het appartement is een invalideparkeerplaats gereserveerd voor u.
Ook de feestzaal en de lounge zijn goed toegankelijk en voorzien van een invalidentoilet. Meer informatie over ons appartement.

De familiekamer ( junior suite)

De grote, lichte kamer aan het uiterste einde van het pand is bijzonder goed geschikt voor een gezin of een gezelschap van andere samenstelling. Deze kamer is twee maal zo ruim als de andere kamers en heeft de mogelijkheid tot het realiseren van meer slaapplaatsen. Meer informatie over onze familiekamer.

 

Let op: Gemeente Gooisemeren heft toeristenbelasting, deze bedraagt € 2,00 per persoon per nacht. Deze belasting is niet berekend in onze genoemde prijzen.

© 2024 | Disclaimer | Website C@-editors Webdesign